Färskostkräm med Pepparrot och citron (dip till buffén)



300 g färskost, naturell
3 msk pepparrot, finriven(eller i tub kan man säkert också ha/sarah)
1 st citron, rivet skal, + 0,5 citron, pressad saft
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
400 g grönsaker, t ex morötter, gurka, stjälkseller

Färskosten kan göras ca 3 dagar före bröllopet och förvaras i lufttäta burkar i kylskåp. Grönsaksstavarna kan förberedas 1 dag före bröllopet.
1. Blanda färskosten med pepparrot, citronskal och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Förvara i lufttät burk i kylskåpet.
2. Skala morötterna. Skär grönsakerna i tunna stavar. Förvara i kallt vatten i kylskåp.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0