Rårakor med löjrom och creme fraiché
![]() Alltså tjejer, jag har alltid velat testa och käka rårakor nångång.. har aldirg gjort. har ni ? OBS. Till 6 pers 400 g Potatis |
|
0,5 tsk Salt | |
2 dl creme fraiche | |
50 g löjrom | |
120 g skalade räkor |
1 Skala och riv potatisen grovt på rivjärn eller i matberedare. Blanda med salt.
2 Lägg små högar med rivet i stekpanna med smör&rapsolja. Platta till och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
3 Lägg upp och klicka på crème fraiche. Toppa med löjrom, räkor, dill och citron.
2 Lägg små högar med rivet i stekpanna med smör&rapsolja. Platta till och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
3 Lägg upp och klicka på crème fraiche. Toppa med löjrom, räkor, dill och citron.
Kommentarer
Postat av: sarah asb
vadå vad e rårakor??
Postat av: sarah belinda
Haha, det som visas på bilden och som står i receptet.. var det så otydligt ? =)hihi
Trackback